Supă dreasă cu smântână din: piept de pui, morcovi, cartof, ceapa, telina, smantana, oua, marar si sare.
Ingrediente:
1 piept de pui
2 morcovi
1 cartof
1 ceapa
1 telina
150 ml smantana
4 oua
marar
sare
Mod de preparare:
Spală carnea şi pune-o la fiert într-o oală cu apă fierbinte. După ce a dat în câteva clocote, strânge spuma.
Curăţă ceapa şi pune-o tăiată în două, morcovul curăţat de coajă taie-l în felii, la fel procedează cu ţelina.
Adaugă puţină sare şi lasă să fiarbă vreo jumătate de oră, pune şi cartoful curăţat şi tăiat în cuburi şi un praf de sare.
Pune trei ouă la fiert pentru cinci minute, lasă-le la răcit în apă rece. Când carnea şi legumele sunt fierte, stinge focul şi adaugă smântână bătută cu un gălbenuş.
Presară mărar proaspăt tocat, iar când serveşti supa, pune 1/2 ou fiert în fiecare porţie.
Supa crema de cartofi cu bacon prajit din: cartofi, ceapa, unt, smantana, sare, piper, bacon. Ingrediente: un kg cartofi o ceapă 20 g unt 150 ml smântână de gătit sare piper caşcaval ras bacon prăjit cimbru Mod de preparare: In oala de fiert se topeşte untul şi se căleşte ceapa curăţată şi tăiată mărunt. […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Eu fac putin altfel supă dreasă cu smântână, doar un pic diferit
E buna si supa asta!