Supa dulce cu praz

Printeaza

Supa dulce cu praz din: praz, morcovi, cartofi, ceapa, ulei, leustean, sare, piper.

Ingrediente:

  • 5 fire de praz
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 lingură ulei
  • 4 fire leuştean
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Supa dulce cu praz:

Se turăţă ceapa, se taie fin şi se căleşte în ulei. Se adaugă doi litri de apă, celelalte legume tăiate cubuleţe şi se lasă să fiarbă.

Când au fiert toate, se mixează supa şi se presară leuştean tocat, sare şi piper după gust.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.