Supa de fasole cu ciolan si verdeata

Printeaza

Supa de fasole cu ciolan si verdeata din: fasole boabe, apa, ciolan neafumat, ceapa, morcovi, telina, usturoi, piper, sare, ulei, boia dulce, verdeata.

Ingrediente:Supa_de_fasole_cu_ciolan_si_verdeata

  • 500 g fasole boabe inmuiata in apa
  • 3,5 l apa
  • un ciolan neafumat, cu os
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • 2 tije de telina
  • un catel de usturoi
  • 1/4 linguri piper
  • sare
  • ulei
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • verdeata

 

Mod de preparare:

Intr-o oală, se pun boabe de fasole înmuiate o noapte în apă rece, ciolanul întreg si apa.

Se lasă să dea în clocot, se diminuează focul si se lasă la fiert până ce fasolea este gata.

Se scoate osul cu carne, se curăţă carnea de pe oase si o treime din cantitatea de fasole se transformă în piure.

Se repun în oală carnea si piureul de fasole, se adaugă ceapa tocată mărunt, morcovii cuburi mici, telina rondele, usturoiul feliute, sarea, piperul si boiaua.

Se lasă la fiert până ce legumele sunt gata. Se serveste cu verdeaţă şi un strop de ulei picurat doar la masă.

Supa de fasole cu ciolan si verdeata

Supa_de_fasole_cu_ciolan_si_verdeata

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat

Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat

Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat din: ciolan afumat, fasole, ceapa, marar, otet, sare, ulei, faina, rosii, tarhon. Ingrediente: 1 – 2 ciolane afumate (jambon) mici sau mijlocii 2 căni de fasole (400-500 g) 2 cepe mijlocii 2 fire mărar uscat 2-3 linguri oţet sare 2 linguri ulei 2 linguri făină 1-2 roşii (sau […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Foarte buna supa de fasole cu ciolan 🙂 foarte buna

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.