Supa de fasole cu parmezan
PrinteazaSupa de fasole cu parmezan din: fasole uscata, carnati, ulei, ceapa, usturoi, supa de pui, rosii, dafin, cimbru, rozmarin, sare, piper, salata creata, parmezan.
- 2 cesti fasole uscata, inmuiata peste noapte
- 500 g cârnați, doar carnea
- 1 lingura ulei de masline
- ceapa, tocata
- catei de usturoi, tocat
- 6 cesti supa de pui
- 1 cutie rosii cubulete
- 3 frunze de dafin
- ¾ linguriță cimbru uscat
- ¾ lingurita rozmarin uscat
- 1 lingurita sare
- ½ lingurita piper negru proaspat macinat
- 1 salata creata, tocata
- parmezan ras, pentru servire
Mod de preparare:
Într-o oală, rumeniti carnea de carnati, adaugati uleiul de măsline și ceapa și gatiti 5-7 minute. Adăugați usturoiul si gatiti pentru un alt minut.
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția salatei. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu, se acoperă și se fierbe timp de 1 oră.
Adaugati salata și se fierbe timp de 10 minute. Adăugați sare și piper, după gust.
Serviti cu parmezan proaspat ras.
Pofta buna!