Supa de fasole pastai cu foi de dafin

Printeaza

Supa de fasole pastai cu foi de dafin

 

Ingrediente:

  • 1 kg păstăi de fasole galbena
  • 1/4 kg ceapă
  • 3-4 morcovi potriviţi
  • 1 l suc de roşii
  • 2 linguri făina
  • 2-3 linguri ulei
  • foi de dafin
  • verdeaţă şi sare după gust

 

Mod de preparare:

Supa de fasole pastai cu foi de dafin: Fierbi ceapa tocată şi morcovul tăat cuburi, adaugi păstăile tăiate şi fierte cu foile de dafin.

Uleiul îl anesteci cu făina şi sarea, îl diluezi cu apă şi îl torni în supă o dată cu sucul de roşii, lăsând să fiarbă 10 minute.

Deasupra presari verdeaţă

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.