Supa aromata de fasole pastai din: fasole, morcov, ceapa, telina, cartofi, paste, sare. Ingrediente: 350 g fasole păstăi un morcov o ceapă un fir ţelină 2 cartofi 3-4 linguri paste tip alfabet sare Mod de preparare: Se pun la fiert ceapa, morcovul şi telina, curăţate, spălate şi tăiate după preferinţă. Se lasă 10 minute […]
Supa de fasole pastai cu verdeata
PrinteazaSupa de fasole pastai cu verdeata din: fasole pastai, radacina de morcov, radacina de pastarnac, radacina de patrunjel, ardei gras, telina, rosii, ceapa, frunze de patrunjel, ulei, piper, sare.
- 500 g fasole pastai
- cate o radacina mare de morcov, pastarnac si patrunjel
- cate 1/2 gulie si telina mica
- cate 1 ardei gras rosu si galben
- 2-3 rosii proaspete sau din conserva
- 1 ceapa
- 1 legatura frunze de patrunjel sau marar
- 3 linguri ulei
- piper macinat
- sare
Mod de preparare:
Speli şi, după caz, cureţi legumele. Tai ceapa mărunt, rădăcinoasele şi ardeii în cubuleţe, iar păstăile de fasole le laşi bastonaşe.
Inăbuşi legumele în ulei, pentru 5 minute şi stingi cu 2 litri de apă fiartă.
Continui fierberea la foc mic, în vasul parţial acoperit cu capac, până se înmoaie legumele.
Adaugi roşiile decojite şi tăiate în cubuleţe. Scoţi o parte din legumele fierte şi, când se răcoresc, le mixezi în blender.
Torni pasta obţinută în vasul cu supă, amesteci şi laşi să mai dea în câteva clocote.
Potriveşti de piper şi sare, presari verdeaţa tăiată fin şi acoperi vasul, ca sa se patrunda aromele.
Supa de fasole pastai cu verdeata
Pofta buna!
poate iti place si:
Supa aromata de fasole pastai
Supa de fasole pastai cu foi de dafin
Supa de fasole pastai cu foi de dafin Ingrediente: 1 kg păstăi de fasole galbena 1/4 kg ceapă 3-4 morcovi potriviţi 1 l suc de roşii 2 linguri făina 2-3 linguri ulei foi de dafin verdeaţă şi sare după gust Mod de preparare: Fierbi ceapa tocată şi morcovul tăat cuburi, adaugi păstăile tăiate şi […]
Pofta buna!
Este foarte buna supa de fasole pastai