Supa de fasole cu perisoare
PrinteazaSe căleşte 1 ceapă roşie tocată într-o lingură ulei de măsline 5 minute, până se înmoaie. Se adună ceapa într-o parte a tigăii, se modelează carnea din 4 cârnaţi în perişoare mici şi se aşază în locul liber, unde se ţin 5 minute, până prind o culoare aurie.
Se adaugă 800g de roşii tocate din conservă, 500ml supă de pui fierbinte, 1 lingură de oţet din vin roşu şi 1 linguriţă de zahăr. Se acoperă şi se lasă pe foc 20 de minute.
Se scurge o conservă de 400g amestec de fasole şi se adaugă în tigaie, se condimentează bine cu sare şi piper şi se mai ţine pe foc, fără capac, încă 10 minute.
Se presară cu parmezan şi cu frunze de busuioc.
Supa de fasole cu perisoare
Pofta buna!