Supa de fasole cu rosii si ardei iute

Printeaza

Supa de fasole cu rosii si ardei iute din: carne tocata de vita, ceapa, fasole, fasole neagra, porumb, rosii, masline, condimente, supa de pui, ardei iute.

 

Ingrediente:Supa de fasole cu rosii si ardei iute

  • 1 kg carne tocata de vita
  • 2 cani ceapa, cuburi
  • 2 cutii de fasole
  • 1 cutie fasole neagra
  • 1 cutie porumb
  • 1 cutie rosii cu chili
  • 1 cutie rosii cubulete
  • 1 cutie rosii cu ardei iute
  • 2 cutii cutii de ardei iute verde, cuburi
  • 1 cutie masline negre, feliate
  • 1/2 ceasca masline verzi, feliate
  • 1 pachet condimente pentru taco
  • 2-4 cani supa de pui

 

Mod de preparare:

Intr-o oala adaugati carnea de vita si ceapa si rumeniti bine. Se scurge excesul de grasime.

Se adauga fasolea, porumbul, rosiile, ardei iute verde, masline negre, masline verzi, supa de pui, condimente si se fierbe aproximativ 1 ora la foc mic.

Serviti cu smantana si ardei iute.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Supa_de_fasole_cu_prune

Supa de fasole cu prune

Supa de fasole cu prune din: fasole, prune, zahar. Ingrediente: fasole boabe prune uscate zahar     Mod de preparare: Se fierbe fasole boabe albă, dulce, până se înmoaie. Separat, se fierb prune uscate, până îşi recapătă forma. Când sunt gata, se pune fasolea în zeama cu prune, adăugând puţină zeamă de fasole, după gust. […]

 

Supa simpla de fasole uscata

Supa simpla de fasole uscata

Supa simpla de fasole uscata din: fasole, untdelemn, sare. Ingrediente: 300 g fasole 3 linguri untdelemn sare   Mod de preparare: Se alege fasolea, se spală şi se pune la fiert în apă rece. După primele clocote, se schimbă apa în care a fiert şi se adaugă altă apă fierbinte. Când fasolea este bine fiar­tă, […]

 

Reteta_supa_italiana_de_fasole

Reteta supa italiana de fasole

Reteta supa italiana de fasole din: ulei, praz, usturoi, oregano, fasole, paste, rosii, sare, piper, busuioc. Ingrediente: 2 linguri ulei de măsline un fir de praz un căţel de usturoi, zdrobit 2 linguriţe oregano uscat 75 gr fasole verde păstăi, tăiată 2-3 cm 200 gr fasole boabe, fiartă în prealabil 75 gr paste făinoase un […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.