Supa de fasole

Printeaza

O reteta de supa de fasole din: fasole uscata, ceapa rosie, patrunjel, ardei verzi, sare si paste.

Ingrediente:Supa de fasole

  • 300 g fasole uscata pestrita
  • 2 cepe rosii
  • 2 legaturi patrunjel
  • 2 ardei verzi copti
  • sare
  • 300 g paste

 

Mod de preparare:

Se curăţă fasolea şi se lasă să se înmoaie câteva ore înainte de preparare. Separat, se pun să fiarbă pastele în apă cu sare. Se coc ardeii pe plita încinsă, apoi se curăţă şi se pasează cu blenderul.

Se pune, între timp, fasolea să fiarbă. Se schimbă în câteva ape, astfel încât să nu lase toxi­ne.

După ce a fiert, se adaugă ardeii copţi, pastele gata fierte, ceapa roşie tăiată solzişori şi rumenită şi se ornează cu pă­trunjel proaspăt tocat mărunt. Se serveşte caldă.

Supa de fasole

Supa de fasole

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.