Supa fina de legume
PrinteazaSupa fina de legume din: rosii, castravete, ardei, ceapa, lamaie, ulei, marar, sare, piper.
- 1 kg roşii
- 1 castravete
- 2 ardei graşi coloraţi
- 2 cepe
- 1 lămâie
- 1 lingură ulei de măsline
- 3 fire mărar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se curăţă legumele, se taie cubuleţe, se pun într-un blender şi se mixează până se obţine o compoziţie omogenă. Se adaugă uleiul de măsline, sare şi piper, zeama de lămâie, mărarul tăiat fin şi se pune supa la rece pentru două ore.
Se serveşte cu crutoane de pâine integrală.
Pofta buna!
Stiati ca: Pentru că această supă nu este preparată termic, îşi păstrează, toate vitaminele şi mineralele. Fibrele din această supă ofera senzaţia de saţietate, iar lâmâia stimulează arderea grăsimilor.