Supa Francine
PrinteazaSupa Francine din: ceapa, cartof, ulei, morcov, telina, broccoli, mazare, piper, sare, patrunjel, curry, verdeata, supa, suc de rosii.
- o ceapă mare tocată
- un cartof mediu
- o lingură de ulei de rapiţă
- doi morcovi
- două căni de ţelină tocată
- 200 g broccoli
- 3/4 cană de mazăre
- piper negru
- sare
- 1/4 cană de pătrunjel proaspăt
- 1/2 linguriţă de curry pudră
- două linguriţe de amestec de verdeaţă
- două căni de supă vegetală
- o cană de suc de roşii
Mod de preparare:
Se taie în cubuleţe cartoful, iar celelalte legume după dorinţă. Se încinge uleiul într-o tigaie, la foc mic. Se adaugă legumele şi se lasă cam 15 minute.
Se condimentează, se toarnă supa şi se mai lasă încă 15 minute, după care se ia de pe foc. Când s-a răcit, se mixează într-un blender. Dacă este prea groasă, se mai adaugă supă sau suc.
Poftă bună!