Supă de Castane și Ciuperci din: castane, ciuperci, ceapa, usturoi, supa, smantana, uleisare, piper, patrunjel. Descoperă gustul bogat și textura catifelată a unei supe de castane, o rețetă care îmbină savoarea ciupercilor aromate cu dulceața subtilă a castanelor. Această supă cremoasă nu este doar un deliciu pentru papilele gustative, ci și un aliat în nutriția […]
Supa frantuzeasca cu ceapa
PrinteazaSupa frantuzeasca cu ceapa din: unt, ceapa, cartofi, cimbru, maghiran, supa de pui, smantana, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 linguriţă unt
- 3 fire ceapă verde, rondele
- 1 ceapă, felii
- 5 cartofi, felii subţiri
- 1 vârf cuţit cimbru uscat
- 1/2 linguriţă măghiran uscat
- 1 frunză dafin
- 5 căni supă de pui
- 1/4 ceaşcă smântână
- sare
- piper
Mod de preparare Supa frantuzeasca cu ceapa:
Intr-o oală mare, topeşti untul, la foc mic. Adaugi toată ceapa, tăiată, şi laşi să se călească 10 minute.
Adaugi cartofii, sare, piper, cimbru, măghiran şi dafin, lăsând preparatul pe foc, acoperit cu capac, încă 12 minute.
Torni apoi supa de pui, reduci focul, acoperi oala parţial şi o mai laşi pe foc 30 minute.
După ce s-a răcit, adaugi smântână şi poate fi servită.
Pofta buna!
Supă Cremă de Loboda
Supă Cremă de Loboda din: loboda, cartofi, ceapa, usturoi, legume, ulei, sare, piper, crutoane, smantana. Supa este o alegere minunată pentru cei care caută să se bucure de o cină ușoară, dar în același timp hrănitoare și sățioasă. Loboda, cu frunzele sale bogate în nutrienți, combinată cu cartofi, ceapă și un stoc aromat de legume, […]
Supă Miso Autentică
Supă Miso Autentică – Descoperă Secretele Bucătăriei Japoneze din: apa, pasta mniso, tofu, alge wakame, ceapa verde, dashi, ciuperci. Supa Miso este unul dintre cele mai reprezentative și apreciate feluri de mâncare din bucătăria japoneză, fiind nu doar delicioasă, ci și extrem de benefică pentru sănătate. Această supă tradițională este cunoscută pentru proprietățile sale nutritive, […]