Supa frantuzeasca de pui

Printeaza

Supa frantuzeasca de pui din: piept de pui, cartofi, ardei capia, morcov, fasole verde, telina, suc de rosii, sare, piper, patrunjel. fara poza

Ingrediente:Supa_frantuzeasca_de_pui

  • 400 g piept de pui
  • 150 g cartofi
  • 100 g ardei capia
  • 100 g morcov
  • 200 g fasole verde
  • 50 g telina
  • 150 ml suc de rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare:

Carnea de pui si cartofii curatati, spalati si taiati cubulete le pui la fiert in apa rece cu putina sare. Spumezi de cate ori este nevoie.

Morcovii, ardeii, telina, fasolea verde, spalate si taiate bucati mici, le adaugi in oala, dupa ce ai luat toata spuma.

Dupa ce au fiert si legumele, adaugi sucul de rosii, condimentezi dupa gust cu sare si piper si lasi sa mai fiarba 7-8 minute.

Indepartezi de pe foc oala, adaugi patrunjelul tocat marunt, acoperi oala cu un capac si mai lasi 5 minute ca sa se aromeze, dupa care o poti servi.

Supa frantuzeasca de pui

Supa_frantuzeasca_de_pui

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.