Supa frantuzeasca de pui
PrinteazaSupa frantuzeasca de pui din: piept de pui, cartofi, ardei capia, morcov, fasole verde, telina, suc de rosii, sare, piper, patrunjel. fara poza
- 400 g piept de pui
- 150 g cartofi
- 100 g ardei capia
- 100 g morcov
- 200 g fasole verde
- 50 g telina
- 150 ml suc de rosii
- sare
- piper
- patrunjel verde
Mod de preparare:
Carnea de pui si cartofii curatati, spalati si taiati cubulete le pui la fiert in apa rece cu putina sare. Spumezi de cate ori este nevoie.
Morcovii, ardeii, telina, fasolea verde, spalate si taiate bucati mici, le adaugi in oala, dupa ce ai luat toata spuma.
Dupa ce au fiert si legumele, adaugi sucul de rosii, condimentezi dupa gust cu sare si piper si lasi sa mai fiarba 7-8 minute.
Indepartezi de pe foc oala, adaugi patrunjelul tocat marunt, acoperi oala cu un capac si mai lasi 5 minute ca sa se aromeze, dupa care o poti servi.
Supa frantuzeasca de pui
Pofta buna!