Supa de fructe de mare cu legume

Printeaza

Supa de fructe de mare cu legume din: fructe de mare, midii, creveti, calamari, ulei de masline, rosii decojite, usturoi, ardei, ceapa, morcov.

 

Ingrediente:

  • fructe de mare proaspete
  • midii
  • creveti decorticati
  • calamari
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 300 g de rosii decojite si tocate marunt
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 jumatate de ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 1 morcov

 

Mod de preparare:

Legumele se toacă mărunt şi se călesc 1 min în uleiul de măsline. Se adaugă apoi apă, sare, piper proaspăt şi inelele de calamar.

După 10 min, se adaugă crevetii, usturoiul zdrobit şi roşiile decojite măruntite.

Se lasă să clocotească 2-3 min şi se adaugă scoicile, care sunt gata în 2-3 min. Se drege după gust cu sare şi piper.

Se serveşte cu pătrunjel proaspăt, măruntit.

 

Supa de fructe de mare cu legume

Supa_de_fructe_de_mare_cu_legume

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.