Supa de gaina cu taitei

Printeaza

Supa de gaina cu taitei

Ingrediente:

  • o găină de 1-1,5 kg
  • 5-6 morcovi
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 2-3 cepe
  • 2 bucăţi păstârnac
  • tăieţei

 

Mod de preparare:

Cureţi găina şi o pui la foc cu apă rece. Iei spuma ori de câte ori se formează şi când carnea este fiartă pe jumătate pui zarzavatul.

Laşi totul să fiar­bă bine şi apoi scoţi carnea şi o porţionezi, curăţând-o de pe oase. Copanele le poţi opri pentru friptură.

Fierbi tăieţeii, în supă sau separat potriveşti supa de sare, şi înainte de a o aduce la masă presari pătrunjel.

 

 

Supa de gaina cu taitei

Supa de gaina cu taitei

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.