Supa de galuste cu cas

Printeaza

Supa de galuste cu cas din: dovlecei, cartofi, ceapa, ardei, patrunjel, telina, varza, rosii, gulie, orez, cas, oua, faina, unt, sare, piper.

Ingrediente:Supa_de_galuste_cu_cas

  • 2 dovlecei
  • 3 cartofi
  • 3 cepe
  • 2 ardei graşi
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 ţelină
  • 1 varză mică
  • 4 roşii sau suc de roşii
  • 1/2 legătură de pătrunjel
  • sare
  • piper
  • 1 gulie

Pentru galuste:

  • 50 g orez
  • 200 g caş
  • 2 ouă
  • 2 linguri făină
  • 60 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Tai legumele cubuleţe sau rondele, după gust. Le pui la fiert în apă cu sare sau supă de legume.

Intre timp, decojeşti şi tai mărunt roşiile. Baţi ouăle cu făina şi puţină sare, apoi razi caşul, amesteci şi încorporezi untul şi orezul înmuiat.

Când legumele sunt fierte, iei cu linguriţa din compoziţie şi pui în supă, formând câte o găluşcă. Ai grijă să umezeşti linguriţa, când iei din compoziţia pentru găluşte!

Sărezi supa şi o condimentezi după gust, după care pui roşiile şi le laşi să dea câteva clocote. La final, presari pătrunjel verde tocat.

Supa de galuste cu cas

Supa_de_galuste_cu_cas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.