Supa cu galuste de spanac

Printeaza

Supa cu galuste de spanac din: spanac, morcovi, telina, ceapa, unt, cascaval, faina de secara, oua, pesmet, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 200 g spanac
  • 100 g morcovi
  • 100 g telina
  • 100 g ceapa
  • 20 g unt
  • 50 g cascaval
  • 50 g faina de secara
  • 2 oua
  • 50 g pesmet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Amesteci spanacul cu untul topit, codimentezi si lasi la racit.

Tai legumele după preferinţă şi le pui la fiert pentru a forma o supă, pe care o condimentezi.

Amesteci bine piureul de spanac cu ouăle, caşcavalul ras, pesmetul şi făina, formând o compoziţie ca pentru găluştele din gris.

Când supa este gata, iei cu lingura din compoziţia de spanac şi pui în supă, apoi acoperi şi mai laşi la foc mic circa 10 minute.

Supa cu galuste de spanac

Supa_cu_galuste_de_spanac

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.