Supa cu galuste verzi si faina de secara
PrinteazaSupa cu galuste verzi si faina de secara din: spanac, morcovi, ţelină, ceapă, unt, caşcaval, făină de secară, ouă, pesmet, sare, piper.
Ingrediente:
- 200 g spanac
- 100 g morcovi
- 100 g ţelină
- 100 g ceapă
- 20 g unt
- 50 g caşcaval
- 50 g făină de secară
- 2 ouă
- 50 g pesmet
- sare
- piper
Mod de preparare:
Amesteci spanacul cu untul topit, condimentezi şi laşi la răcit. Tai legumele după preferinţă şi le pui la fiert pentru a forma o supă, pe care o condimentezi.
Amesteci bine piureul de spanac cu ouăle, caşcavalul ras, pesmetul şi făina, formând o compoziţie ca pentru găluştele din griş.
Când supa este gata, iei cu lingura din compoziţia de spanac şi pui în supă, apoi acoperi şi mai laşi la foc mic circa 10 minute.
Supa cu galuste verzi si faina de secara
Pofta buna!