Supă de linte cu legume din: linte rosie, morcovi, telina, cartof dulce, ceapa rosie, usturoi, supa de legume, frunza de dafin, chimen, boia dulce, zeama de lamaie, frunze de patrunjel. Lintea rosie este bogata în nutrienți, cum ar fi proteinele, fibrele, fierul, magneziul și vitamina B. Ingrediente: 1 cană de linte roșie 2 […]
Supa greceasca cu legume
PrinteazaSupa greceasca cu legume din: branza, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, telina, cartofi, rosii, ulei de masline, patrunjel, sare.
- 100 g branza telemea
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 radacina de patrunjel
- 1 telina
- 2 cartofi
- 500 g rosii
- 1 lingurita cu ulei de masline
- patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Curata ceapa si pune-o la fiert impreuna cu morcovii, telina si radacina de patrunjel, toate taiate cubulete.
Adauga cartofii si sare. Separat, opareste rosiile, decojeste-le si trece-le printr-o sita.
Sucul astfel obtinut da-l intr-un clocot impreuna cu lingurita cu ulei si un praf de sare si piper.
Cand legumele sunt aproape fierte, toarna sucul de rosii, aromatizeaza cu verdeata tocata fin si mai lasa pe foc cateva minute.
La final, cat supa este fierbinte, rade deasupra branza.
Supa greceasca cu legume
Pofta buna!
poate iti place si:
Supă de linte cu legume
Supa de legume – reteta simpla de post
Supa de legume din: morcovi, pastarnac, telina, ceapa, praz, usturoi, cimbru, rozmarin, frunze de dafin, piper boabe, parpika, turmeric, sare, apa. Ingrediente: 3 morcovi, taiati bucati 2 radacini pastarnac, taiat bucati 2 radacini telina, taiata cuburi 1 ceapa, taiata in bucati 3 fire praz, taiat bucati 4 catei de usturoi, zdrobit 1 legatura mica […]
Pofta buna!