Supa de gris cu patrunjel

Printeaza

Supa de gris cu patrunjel din: morcov, cartof, gris, unt, sare, patrunjel.

Ingrediente:

  • 1/2 morcov
  • 1 cartof
  • 1 lingură griş
  • 10 g unt
  • sare
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare Supa de gris cu patrunjel:

Morcovul şi cartoful se fierb în circa 400 ml apă şi se strecoară.

Grişul se căleşte într-un vas smăl­ţuit, fără grăsime, pana capătă o culoare galben-închis.

Cand începe să se rumenească, se stinge cu supa de legume, se amestecă uşor ca să nu se adune, se sărează, apoi se pune să fiarbă 8-10 mi­nute.

ia de pe foc, se serveşte cu untul şi ver­deaţa deasupra.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Dieta Antiinflamatoare: O Abordare Detaliată pentru Reducerea Inflamației și Îmbunătățirea Sănătății Generale

Dieta Antiinflamatoare: O Abordare Detaliată pentru Reducerea Inflamației și Îmbunătățirea Sănătății Generale. Inflamația este un răspuns natural al corpului la leziuni și infecții, dar când devine cronică, poate contribui la dezvoltarea unei game largi de boli, inclusiv bolile cardiovasculare, diabetul, bolile autoimune și cancerul. Dieta antiinflamatoare, prin alegerile alimentare pe care le promovează, vizează reducerea […]

Risotto cu Leurda

Risotto cu Leurda din: orez, leurda, bulion, ceapa, usturoi, vin, parmezan, ulei, sare, piper. Redefinește arta risottoului cu o rețetă care îmbină măiestria culinară italiană cu frumusețea efemeră a primăverii. Risotto cu leurda nu este doar un fel de mâncare, ci o declarație de dragoste față de ingrediente de sezon, transformând o masă obișnuită într-o […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.