Dieta Antiinflamatoare: O Abordare Detaliată pentru Reducerea Inflamației și Îmbunătățirea Sănătății Generale. Inflamația este un răspuns natural al corpului la leziuni și infecții, dar când devine cronică, poate contribui la dezvoltarea unei game largi de boli, inclusiv bolile cardiovasculare, diabetul, bolile autoimune și cancerul. Dieta antiinflamatoare, prin alegerile alimentare pe care le promovează, vizează reducerea […]
Supa de gris cu patrunjel
PrinteazaSupa de gris cu patrunjel din: morcov, cartof, gris, unt, sare, patrunjel.
Ingrediente:
- 1/2 morcov
- 1 cartof
- 1 lingură griş
- 10 g unt
- sare
- pătrunjel verde
Mod de preparare Supa de gris cu patrunjel:
Morcovul şi cartoful se fierb în circa 400 ml apă şi se strecoară.
Grişul se căleşte într-un vas smălţuit, fără grăsime, pana capătă o culoare galben-închis.
Cand începe să se rumenească, se stinge cu supa de legume, se amestecă uşor ca să nu se adune, se sărează, apoi se pune să fiarbă 8-10 minute.
ia de pe foc, se serveşte cu untul şi verdeaţa deasupra.
Pofta buna!
Risotto cu Leurda din: orez, leurda, bulion, ceapa, usturoi, vin, parmezan, ulei, sare, piper. Redefinește arta risottoului cu o rețetă care îmbină măiestria culinară italiană cu frumusețea efemeră a primăverii. Risotto cu leurda nu este doar un fel de mâncare, ci o declarație de dragoste față de ingrediente de sezon, transformând o masă obișnuită într-o […]