Supa de gris cu patrunjel

Printeaza

Supa de gris cu patrunjel din: morcov, cartof, gris, unt, sare, patrunjel.

Ingrediente:

  • 1/2 morcov
  • 1 cartof
  • 1 lingură griş
  • 10 g unt
  • sare
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare Supa de gris cu patrunjel:

Morcovul şi cartoful se fierb în circa 400 ml apă şi se strecoară.

Grişul se căleşte într-un vas smăl­ţuit, fără grăsime, pana capătă o culoare galben-închis.

Cand începe să se rumenească, se stinge cu supa de legume, se amestecă uşor ca să nu se adune, se sărează, apoi se pune să fiarbă 8-10 mi­nute. Se ia de pe foc, se serveşte cu untul şi ver­deaţa deasupra.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.