Supa de gris rumenit cu patrunjel

Printeaza

Supa de gris rumenit cu patrunjel din: morcov, cartof, gris, unt, patrunjel verde, sare.

Ingrediente:Supa de gris rumenit cu patrunjel

  • 1/2 morcov
  • 1 cartof
  • 1 lingură gris
  • 10 g unt
  • pătrunjel verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Morcovul şi cartoful se fierb în circa 400 ml apă şi se stre­coară. Grisul se căleşte într-uh vas smălţuit, fără grăsime, până când capătă o culoare galben-închis.

Când începe să se rumenească, se stinge cu supa de legume, se ameste­că uşor ca să nu se adune, se sărează, apoi se pune să fiarbă circa 8-10 minute. Se ia de pe foc, se serveşte cu untul şi verdeaţa deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.