Ceai de Coada-Calului și Pătrunjel pentru Detoxifiere și Sprijin Renal din: coada calului, patrunjel, apa. În armonia naturii, găsim adesea cele mai eficiente soluții pentru sănătatea și echilibrul nostru intern. Un ceai alcătuit din Coada-Calului și Pătrunjel, este dedicat detoxifierii și susținerii funcției renale, fiind un aliat de nădejde pentru purificarea organismului. Această rețetă combină […]
Supa groasa de fasole boabe cu foi de dafin
PrinteazaSupa groasa de fasole boabe cu foi de dafin
Ingrediente:
- 300 g fasole
- 1 morcov
- 4 cepe
- sare
- piper
- 2 foi de dafin
- 2 linguri pastă de roşii
- pătrunjel şi mărar
Mod de preparare:
Supa groasa de fasole boabe cu foi de dafin: Speli şi pui fasolea la fiert în apă rece. După câteva clocote schimbi apa, adaugi morcovii, ceapa, frunzele de dafin, ramura de cimbru, căţelul de usturoi şi un praf de piper.
Laşi să fiarbă până se înmoaie boabele de fasole, dacă mai este nevoie mai adaugi apă fierbinte. După aceea pasezi legumele şi serveşti supa cu crutoane.
Pofta buna!
Orez Basmati cu Legume și Lapte de Cocos
Orez Basmati cu Legume și Lapte de Cocos din: orez basmati, lapte de cocos, mazare, morcovi, porumb, ceapa verde, curry, ulei, sare, piper. Pregătiți-vă să descoperiți o rețetă ce combină savoarea orezului basmati cu prospețimea legumelor și exotismul laptelui de cocos. Ideală pentru iubitorii de mâncare sănătoasă și gustoasă. Acest fel de mâncare este nu […]
Supă de Linte Roșie cu Ghimbir
Supă de Linte Roșie cu Ghimbir din: linte rosie, supa, ceapa, usturoi, ghimbir, morcovi, rosie, curcuma, chimen, ulei, sare, piper, coriandru. Combinând proprietățile nutritive ale lintei roșii cu aroma picantă și revigorantă a ghimbirului, această supă nu doar că încălzește, dar oferă și o gamă impresionantă de beneficii pentru sănătate. Ușor de preparat și incredibil […]