Supa groasa

Printeaza

Supa groasa

Ingrediente:

  • 500 g carne de porc
  • 2 morcovi
  • l ţelină
  • 4 cartofi
  • 2 cepe
  • 2 gălbenuşuri
  • 300 g smântână
  • l legătură de pătrunjel
  • sare, piper

Preparare:

Supa groasa: Taie carnea de porc cubuleţe şi pune-o să fiarbă în apă cu un praf de sare. Adună spuma de câte ori este nevoie.

Adaugă apoi ceapa tăiată mărunt şi morcovii cubuleţe.

Când carnea este aproape fiartă, pune şi restul de legume tăiate cubuleţe.

Potriveşte gustul de sare şi piper şi lasă să fiarbă la foc mic. într-un castron, bate bine gălbenuşurile cu smântână.

La final, drege supa cu amestecul de smântână. Aromatizează supa cu verdeaţa tocată fin.

 

Pofta buna!

 

 

 

Calcan Marinat cu Sos de Ierburi Aromatice

Calcan Marinat cu Sos de Ierburi Aromatice – un preparat perfect pentru o cină elegantă. Se combină perfect cu aromele proaspete ale ierburilor, creând un fel de mâncare rafinat și plin de savoare. Calcanul este un pește plat, cunoscut pentru carnea sa albă și delicată. Acest pește este o sursă excelentă de proteine de înaltă […]

 

Smoothie de Broccoli si Mere Verzi

Smoothie de Broccoli si Mere Verzi – o bautura revitalizanta si plina de nutrienti, ideala pentru a incepe ziua cu energie sau pentru a te racori in orice moment al zilei. Combinatia de broccoli si mere verzi aduce un aport substantial de vitamine, minerale si antioxidanti, oferind beneficii multiple pentru sanatate. Broccoli este cunoscut pentru […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.