Supa gulas cu carne de oaie

Printeaza

Supa gulas cu carne de oaie din: carne de oaie, cartofi, morcov, patrunjel, pastarnac, telina, ardei gras, ceapa, sare, piper si un ardei iute.

Ingrediente:

  • 600 gr carne de oaie
  • 450 gr cartofi
  • un morcov mare
  • o rădăcină de pătrunjel
  • o rădăcină păstârnac
  • o rădăcină de ţelină
  • un ardei gras
  • o ceapă potrivită
  • sare, piper
  • opţional un ardei iute

 

Mod de preparare:

Supa gulas cu carne de oaie: Într-o oală, se pun carnea spălată şi tăiată cubuleţe, legumele (în afară de cartofi) curăţate, spălate şi tăiate mărunt, apă şi se lasă la fiert, la foc potrivit.

Când s-au fiert, se adaugă cartofii curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi cubuleţe, sare, piper după gust, eventual ardeiul iute spălat şi tăiat rondele.

Se mai lasă pe foc până se fierb cartofii. Se serveşte caldă.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.