Supa gulas cu iaurt

Printeaza

Supa gulas cu iaurt din: ulei de rapita, ceapa, usturoi, carne de vita, chimen, paprika, rosii tocate, supa de vita, cartofi, ardei gras, iaurt, patrunjel.

Ingrediente:Supa gulas cu iaurt

  • 1 lingură ulei de rapiţă
  • 1 ceapă mare,tăiată pe jumătate, apoi feliată
  • 3 căţei de usturoi, feliaţi
  • 200g carne de vită foarte slabă
  • 1 linguriţă seminţe de chimen
  • 2 linguriţe de paprika afumată
  • 1 conservă de 400g de roşii tocate
  • 600ml supă de vjtă
  • 1 cartof dulce
  • 1 ardei gras, curăţat de seminţe şi tocat

Pentru topping:

  • 150g de iaurt
  • 1 mână generoasă de pătrunjel, tocat

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul într-a cratiţă mare, adaugă ceapa şi usturoiul, şi prăjeşte-le timp de 5 minute, până când încep să prindă culoare. Adaugă carnea de vită şi prăjeşte-o la foc mare, amestecând pentru a o rumeni uniform.

Adaugă chimenul şi paprika, amestecă bine, apoi adaugă roşiile din conservă şi supa. Acoperă şi lasă supa la foc mic timp de 30 de minute.

Adaugă cartoful dulce şi ardeiul iute, acoperă şi mai găteşte alte 20 de minute sau până când ingredientele sunt fragede. Lasă supa să se răcească uşor, apoi serveşte-o cu iaurt şi pătrunjel (dacă supa este gria fierbinte, va distruge bacteriile benefice din iaurt).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.