Supa de gulie cu ceapa verde

Printeaza

Supa de gulie cu ceapa verde din: gulii cu frunza, ceapa verde, supa de legume, frisca, margarina, zahar, sare, piper alb, patrunjel, carnat afumat.

 

Ingrediente:Supa de gulie cu ceapa verde

  • 400 g gulii cu frunza
  • 4 fire de ceapa verde
  • 400 ml supa de legume
  • 200 g frisca
  • 30 g margarina
  • zahar
  • sare
  • piper alb
  • cateva frunze de patrunjel verde
  • 100 g carnat afumat

 

Mod de preparare:

Cureti guliile, le tai bastonase, iar ceapa o tai rondele, la fel si carnatul.

Calesti in margarina guliile si ceapa tocata. Apoi stingi cu supa de legume si adaugi si carnatul taiat rondele.

La sfarsit pui sarea, zahar dupa gust si piperul.

Inainte de a stinge focul pui frunzele de patrunjel si frunzele de gulii taiate in fasii subtiri.

Adaugi si frisca lichida si amesteci. Poti servi supa imediat, cat e fierbinte.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Supa crema combinata

Supa crema de gulie

Supa crema de gulie din: gulii, cartofi, lamaie, samntana, sare, piper. Ingrediente: 4 gutiii un kg cartofi o lămâie 300 ml smântână de gătit sare piper   Mod de preparare: Guliile curăţate de coajă se taie cuburi care se stropesc cu suc de lămâie. Se curăţă şi cartofii şi, împreună cu guliile, se pun ta […]

 

Supă de praz cu cartofi şi costiţă afumată

Supa cu praz si gulie

Supa cu praz si gulie din: varza, gulie, morcov, telina, praz, cartofi, sare, piper, unt, verdeata. Ingrediente: 1/2 varză albă 1 gulie 1 morcov 1 ţelină 1 jir de praz 4 cartofi sare piper 2 linguri cu unt verdeaţă tocată   Mod de preparare: Spălaţi varza, tocaţi-o fideluţă, săraţi-o, presaţi uşor şi spălaţi-o cu apă […]

 

Supa de grau cu carne de vita

Supa taraneasca cu gulie si fulgi de grau

Supa taraneasca cu gulie si fulgi de grau din: fulgi de grâu, ceapă, gulie, ţelină cu tot cu frunze, morcovi, pătrunjel, chi­men, coriandru, cimbrişor, boia de ardei, ulei, apă, măghiran, sare.   Ingrediente: 2 linguri de fulgi de grâu 1 ceapă 1 gulie mică 1 ţelină mică cu tot cu frunze 2 morcovi 2 fire de […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.