Piept de Fazan Glazurat cu Miere și Muștar din: piept de fazan, miere, mustar dijon, sare, piper, rozmarin. Este o rețetă de excepție, care transformă un simplu preparat de vânat într-o capodoperă culinară. Această combinație perfectă între dulceața mierii și intensitatea muștarului conferă carnei de fazan o crustă auriu-caramelizată, oferind un festin de arome și […]
Supa de gulii cu branza si cascaval
PrinteazaSupa de gulii cu branza si cascaval din: gulii, ceapa, unt, supa de pasae, gris, branza topita, sare, piper, patrunjel, ou, smantana, paine, cascaval, ardei iute.
Ingrediente:
- 3 gulii
- 1 ceapa
- 1 lingura unt
- 1000 ml supa de pasare
- 1-2 linguri gris
- 80 g branza topita
- sare
- piper
- 2 linguri patrunjel tocat
- 1 ou
- 2 linguri smantana
- 12 felii de paine bagheta
- 40 g cascaval ras
- 1 ardei iute
Mod de preparare:
Se curata gulia si se indeparteaza partile lemnoase. Rade gulia. Se decojeşte ceapa, se toacă şi se prăjeşte în unt topit.
Adaugă gulia şi se prăjesc puţin împreună. Toarnă supa şi se fierbe cca 7 min. Se adaugă grişul şi se amestecă.
Se topeşte brânza în puţină supă fierbinte şi se înglobează în restul de supă; se fierb împreună cca 10 min.
Condimentează cu sare, piper şi pătrun-jel tocat. Inglobează un ou bătut. Se încălzeşte supa şi se adaugă smântână.
Repartizează feliile de pâine pe o bucată de hârtie de copt şi se coc la cuptor; se presară pe fiecare caşcaval şi se pune câte o felie de ardei iute; se serveşte cu supa.
Supa de gulii cu branza si cascaval
Pofta buna!
Piept de Fazan Glazurat cu Miere și Muștar