Supa de gulii cu branza si cascaval

Printeaza

Supa de gulii cu branza si cascaval din: gulii, ceapa, unt, supa de pasae, gris, branza topita, sare, piper, patrunjel, ou, smantana, paine, cascaval, ardei iute.

Ingrediente:

  • 3 gulii
  • 1 ceapa
  • 1 lingura unt
  • 1000 ml supa de pasare
  • 1-2 linguri gris
  • 80 g branza topita
  • sare
  • piper
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
  • 12 felii de paine bagheta
  • 40 g cascaval ras
  • 1 ardei iute

 

Mod de preparare:

Se curata gulia si se indeparteaza partile lemnoase. Rade gulia. Se decojeşte ceapa, se toacă şi se prăjeşte în unt topit.

Adaugă gulia şi se prăjesc puţin împreună. Toarnă supa şi se fierbe cca 7 min. Se adaugă grişul şi se amestecă.

Se topeşte brânza în puţină supă fierbinte şi se înglobează în restul de supă; se fierb împreună cca 10 min.

Condimentează cu sare, piper şi pătrun-jel tocat. Inglobează un ou bătut. Se încălzeşte supa şi se adaugă smântână.

Repartizează feliile de pâine pe o bucată de hârtie de copt şi se coc la cuptor; se presară pe fiecare caşcaval şi se pune câte o felie de ardei iute; se serveşte cu supa.

 

Supa de gulii cu branza si cascaval

Supa_de_gulii_cu_branza_si_cascaval

Pofta buna!

 

 

Piept de Fazan Glazurat cu Miere și Muștar

Piept de Fazan Glazurat cu Miere și Muștar din: piept de fazan, miere, mustar dijon, sare, piper, rozmarin. Este o rețetă de excepție, care transformă un simplu preparat de vânat într-o capodoperă culinară. Această combinație perfectă între dulceața mierii și intensitatea muștarului conferă carnei de fazan o crustă auriu-caramelizată, oferind un festin de arome și […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.