Supa de gulii cu orez si carnaciori

Printeaza

Supa de gulii cu orez si carnaciori din: gulii, morcovi, radacina de patrunel, radacina de telina, ceapa, ardei gras, branza topita, ulei, buchetele de conopida, sare, piper, condiment, orez, frunze de marar, frunze de patrunjel, orez, carnaciori.

Ingrediente:

  • 3 gulii fragede
  • 3 morcovi
  • cate 1 radacina de patrunjel si telina mica
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 100 g branza topita
  • ulei
  • 2-3 buchetele de conopida
  • sare
  • piper
  • condiment din legume uscate
  • 50 g orez
  • cate 1/2 legatura frunze de marar si patrunjel
  • 2 carnaciori

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli legumele. Dai guliile pe răzătoarea mare. Toci ceapa mărunt, iar morcovii, pătrunjelul, ardeii şi ţelina în cubuleţe. Căleşti ceapa în uleiul încins, amestecând până devine transparentă.

Adaugi morcovii, pătrunjelul şi ţelina, iar după 1 minut, ardeii şi guliile.

Amesteci uşor, apoi stingi cu o cană de apă caldă, pui capacul şi laşi să se înăbuşe 10 minute. Torni 2 litri de apă fier­binte şi presari condiment din legume, după gust.

Pui bucheţelele de conopidă, orezul, sare şi piper după gust.

După 10 minute de fierbere, adaugi brânza topită diluată cu puţină apă. lei vasul de pe foc şi asezo­nezi cu frunze de mărar şi pătrunjel tocat fin.

Consumi supa alături de rondele subţiri de cârnăciori, in prealabil fripte.

Supa de gulii cu orez si carnaciori

Supa_de_gulii_cu_orez_si_carnaciori

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.