Oua cu branza si sos din: oua, sos, branza. Micul dejun este o masă importantă a zilei, care trebuie să asigure o sursă de energie și nutrienți pentru a începe ziua într-un mod sănătos. Consumul unui mic dejun echilibrat poate avea numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv creșterea nivelului de energie, îmbunătățirea concentrării și performanței cognitive, […]
Supa cu gulii si patrunjel verde
PrinteazaSupa cu gulii si patrunjel verde din: gulii, untură, oase de viţel, unt, făină, oua, pătrunjel verde, frişcă, sare.
Ingrediente:
- 300 g gulii
- 20 g untură
- 500 g oase de viţel
- 40 g unt
- 30 g făină
- 2 gălbenuşuri
- pătrunjel verde
- 3 linguri de frişcă
- sare
Mod de preparare:
Supa cu gulii si patrunjel verde: Guliile curăţate se taie fâşii subţiri şi se călesc cu sare, în untură. stinge cu 1 l apă şi se fierb împreună cu oasele de viţei.
pregăteşte un rântaş cu unt şi pătrunjel verde tăiat mărunt, se toarnă în supă şi se fierbe. Inainte de a servi supa, se adaugă gălbenuşurile frecate cu frişcă.
Este mai gustoasă şi mai aspectuoasă dacă se presară deasupra pătrunjel verde tăiat mărunt şi un gălbenuş de ou fiert, trecut prin sită.
Pofta buna!
Supă cremă de ciuperci cu cartofi și smântână
Supă cremă de ciuperci cu cartofi și smântână din: ciuperci, unt, ceapa, ceapa, usturoi, cartofi, supa de legume, smantana, sare, piper. Combinația de ciuperci proaspete, cartofi și smântână adaugă o textură bogată și un gust savuros. Ingrediente: 500 g ciuperci 2 linguri de unt 1 ceapă mare 2 căței de usturoi 2 cartofi medii […]