carne de porc, ulei de masline, suc de lamaie, usturoi, oregano, rozmarin, paprika afumata, sare, piper. Souvlaki de porc, cu aroma sa inconfundabilă și textura fragedă, reprezintă esența bucătăriei grecești, fiind unul dintre cele mai îndrăgite și tradiționale feluri de mâncare din Grecia. Acest deliciu culinar, care combină măiestria marinadei […]
Supa cu gulii si usturoi
PrinteazaSupa cu gulii si usturoi din: gulii, ulei, faina, ceapa, patrunjel, usturoi, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 gulii
- 2 linguri ulei
- 1 lingură de făină
- 1 ceapă
- 1 legătură de pătrunjel
- usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Supa cu gulii si usturoi: Guliile se curăţă, se taie cubuleţe şi se călesc în ulei încins. adaugă 2 l de apă şi se lasă la fiert.
Ceapa se rumeneşte în ulei încins, se adaugă făina, se stinge cu 1 cană de apă şi se adaugă usturoiul pisat.
Când guliile sunt fierte, se adaugă rântaşul. La sfârşit se potriveşte de sare şi piper şi se adaugă pătrunjelul tocat mărunt.
Pofta buna!
pastarnac, unt, faina, lapte, oua, branza maturata, nucsoara, sare, piper. Redescoperă păstârnacul printr-o rețetă sofisticată și surprinzător de simplă. Păstârnacul, cu aroma sa dulceagă și ușor picantă, este baza perfectă pentru un sufleu cremos și aerat. Oferind o combinație ideală între nutrienți și gust, acest sufleu promite să fie un hit […]
Vreau si eu sa incerc, nu am pus gulii in supa pana acum