Supă de gulioare cu smantana si boia

Printeaza

Supă de gulioare cu smantana si boia: gulii, carne de porc, untura, faina, smantana, usturoi, sare, boia.

Ingrediente:

  • 3-4 gulii
  • 1 kg carne de porc
  • 2 linguri untură
  • 1 lingură făină
  • 100 ml smântână
  • câţiva căţei de usturoi
  • sare
  • 1 linguriţă boia

 

Mod de preparare:

Cureţi guliile de coajă şi le tai cuburi pe care le pui în untură încinsă. Le laşi un pic şi pui carnea.

După ce aceasta şi-a schimbat culoarea, torni apă şi laşi să fiarbă.

Incingi cealaltă lingură de untură, pui făina şi boiaua şi stingi cu zeamă în care fierbe carnea. Adaugi şi usturoiul pisat.

Acesta e rântaşul pe care îl vei turna peste carne şi gulii. Potriveşti de sare şi laşi 20 de minute să fiarbă.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.