Supă de gulioare cu smantană

Printeaza

Supă de gulioare cu smantană

Ingrediente:

  • 1 ceapă
  • 1-2 mor­covi
  • 5-6 gulioare
  • 1 ou
  • făină
  • verdeaţă
  • sare
  • smântână
  • ulei
  • condimente

 

Mod de preparare:

Supă de gulioare cu smantană: Tai ceapa ca pentru ciorbă, morcovul îl tai rondele şi le căleşti în ulei. Adaugi gulioarele rase pe răzătoarea mare şi le mai căleşti 5 minute.

Le stingi cu 1,5 l de apă caldă, pui condimente şi potriveşti de sare. Când au fiert pui cu linguriţa în supă găluştele preparate dintr-un ou, apă şi făină.

La sfârşit pui mărar şi pătrunjel tocat. Când o serveşti dregi supa cu smântână.

 

Poftă bună!

 

 

Porc cu Sos de Rodii și Miere

Porc cu Sos de Rodii și Miere din: muschi de porc, sare, piper, ulei de masline, suc de rodii, miere, otet balsamic, usturoi, rozmarin. Explorați o combinație culinară sofisticată cu această rețetă de porc în sos de rodii și miere. Acest fel de mâncare îmbină suculența cărnii de porc cu dulceața mierii și aroma unică […]

Salată de Hrișcă cu Roșii Cherry și Busuioc

Salată de Hrișcă cu Roșii Cherry și Busuioc din: hrisca, rosii cherry, mozzarella, frunze de busuioc, ulei de masline, sare, piper, suc de lamaie. Această salată este o explozie de arome mediteraneene perfectă pentru sezonul cald.  Hrișca, un ingredient sănătos și bogat în nutrienți, se îmbină armonios cu dulceața roșiilor cherry coapte la soare, busuiocul […]

 

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • supa de gulioare

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.