Supa gustoasa de vitel
PrinteazaSupa gustoasa de vitel din: carne de vitel, morcovi, telina, patrunjel, ceapa, ardei, sare, piper, taitei.
- 1 kg carne de viţel
- 3 morcovi
- 1 ţelină
- 1 rădăcină pătrunjel
- 1 ceapă
- 2 ardei
- sare
- piper
- pătrunjel verde
- tăiţei de casă
Mod de preparare:
Speli bine carnea, o porţionezi şi o pui la fiert în apă cu sare. Spumezi, apoi adaugi legumele spălate şi tăiate rondele, iar ceapa o pui întreagă. Laşi să fiarbă până când carnea începe să se desprindă de pe oase, iar legumele sunt fierte.
Scoţi carnea şi legumele din supă, adaugi tăiţeii, laşi să fiarbă câteva minute, potriveşti gustul de sare şi piper, apoi adaugi carnea desprinsă de pe oase şi legumele fierte şi tăiate mărunt.
La servire, presari în farfurie pătrunjel verde tocat mărunt.
Pofta buna!