Supa cu inimi de curcan

Printeaza

Supa cu inimi de curcan din: inimi de curcan, morcov, ceapa, telina, ardei, taitei, patrunjel, sare.

 

Ingrediente:

  • 500 g inimi de curcan
  • un morcov
  • o ceapă
  • o bucată ţelină
  • un ardei
  • 100 g tăieţei
  • pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se spală foarte bine inimile şi se pun la fiert în apă cu sare.

Se ia spuma ori de câte ori se formează şi se lasă la fiert aproximativ 30 de minute.

Dacă inimile sunt semifierte, se adaugă zarzavatul de supă spălat, curăţat şi tăiat, după preferinţe.

După ce şi acesta a fiert, se pun tăieţeii şi se mai lasă pe foc 5 minute.

Se trage oala de pe foc, se lasă 5 minute cu capac şi apoi se serveşte cu pătrunjel.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.