Profiterol: Deliciul Franțuzesc – Ușor, Sănătos și Irezistibil din: apa, unt, faina, oua, sare, crema de vanilie, ciocolata. Descoperă o reinterpretare sănătoasă și delicioasă a clasicului desert franțuzesc. Această rețetă combină savoarea tradițională cu o abordare modernă, fiind perfectă pentru orice ocazie. Fie că ești un bucătar amator sau un chef experimentat, vei adora simplitatea […]
Supa italiana cu fasole si varza
PrinteazaSupa italiana cu fasole si varza din: fasole boabe fiartă, ulei de masline, ceapa, varza, usturoi, supa de pui, piper, pâine de casă, parmezan.
Ingrediente:
- 500 g fasole boabe fiartă
- 3 linguri ulei de măsline
- 1 ceapă medie
- 1/2 varză
- 4 căţei de usturoi
- 400 ml supă de pui
- piper
- 8 felii pâine de casă
- 1/2 cană cu parmezan
Mod de preparare:
Supa italiana cu fasole si varza: Pisezi cu furculiţa 1 1/2 cană de fasole. Incingi o linguriţă ulei, adaugi ceapa tocată şi o laşi până devine aurie. Pui varza tocată, 3 căţei de usturoi zdrobiţi şi mai laşi 2-3 minute pe foc.
Adaugi supa de pui, boabele de fasole mărunţite şi boabele rămase întregi. Laşi la fiert 10-12 minute, până ce varza s-a înmuiat. Piperezi după gust.
La scurt timp după ce este gata supa, prăjeşti uşor feliile de pâine şi le ungi cu căţelul de usturoi tăiat. Pui pâinea în farfurii, iar supa o torni peste.
Presari parmezanul ras şi stropeşti cu 1 linguriţă de ulei de măsline în fiecare farfurie.
Pofta buna!
Istoria și Evoluția Sushi: O Călătorie Culinară
Istoria și Evoluția Sushi: O Călătorie Culinară. Sushi, un simbol emblematic al bucătăriei japoneze, este o artă culinară apreciată în întreaga lume. Acest articol explorează istoria bogată a sushi, evoluția sa de-a lungul timpului, nutriția, controversele asociate și influența sa în diferite culturi. Vom călători înapoi în timp pentru a descoperi originile sushi și vom […]