Supa iute de fasole

Printeaza

Supa iute de fasole din: fasole, morcov, ardei, ceapa, rosii, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Supa iute de fasole

  • o conservă mare fasole boabe gata fiartă
  • un morcov
  • un ardei gras
  • o ceapă
  • 3 roşii
  • 2 linguri ulei
  • pătrunjel pentru servit
  • sare
  • piper
  • ardei iute, pentru servit

 

Mod de preparare:

Ceapa, ardeiul gras şi morcovul, spălate, curăţate si tăiate cubulete se pun la călit. Se presară cu sare, apoi se pun roşiile şi apă cât să le acopere.

Se lasă la fiert 20 de minute, după care se pune fasolea trecută sub jet de apă rece si strecurată. Se mai lasă supa la fiert 10 minute şi se aduce la masă cu pătrunjel si ardei roşu iute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.