Supa iute de fasole din: fasole, morcov, ardei, ceapa, rosii, ulei, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: o conservă mare fasole boabe gata fiartă un morcov un ardei gras o ceapă 3 roşii 2 linguri ulei pătrunjel pentru servit sare piper ardei iute, pentru servit Mod de preparare: Ceapa, ardeiul gras şi morcovul, spălate, curăţate si tăiate […]
Supa iute cu taietei
PrinteazaSupa iute cu taietei din: usturoi, ceapa, ardei iute, ulei, carne tocata de porc, fasole, porumb, rosii, pasta de tomate, zeama de carne, taietei, sare, piper, coriandru.
- 1 căţel de usturoi
- 1 ceapă
- 1 ardei iute (chili)
- 2 linguri de ulei
- 400 g carne tocată de porc
- 1 conservă de fasole roşie (kidney)
- 1 conservă de porumb (250 g)
- 1 conservă de roşii cubuleţe (400 g)
- 3 linguri de pastă de tomate
- 1 I zeamă de carne
- 250 g tăieţei melcişori
- sare
- piper
- coriandru
Mod de preparare:
Se curăţă usturoiul şi ceapa şi se toacă. Se curăţă ardeiul iute, se scot seminţele şi se toacă foarte mărunt.
Se încinge uleiul intr-o cratiţă în care se prăjesc apoi carnea tocată, ceapa, usturoiul şi ardeiul iute.
Se scurge bine apa din conserva de fasole şi de porumb.
La carnea tocată se adaugă fasolea, porumbul şi cubuleţele de roşii (inclusiv zeama) şi se amestecă bine pe foc.
Se adaugă la amestec şi pasta de tomate, apoi zeama de carne, iar la final melcişorii.
Aceştia se fierb conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Supa se asezonează cu sare şi piper după gust şi se serveşte ornată cu coriandru.
Supa iute cu taietei
Supa iute-acrisoara de pui din: ciuperci, pui, rofu, ardei, lamaie, morcov, telina, sos de soia. Ingrediente: 55 g ciuperci uscate 1 piept de pui 165 g tofu scurs 680 ml supă de găina 2 ardei iuţi, fără seminţe, tocaţi 3 tulpini de iarbă de lămâie, strivite, fără frunze 1 morcov, curăţat şi tăiat fâşii subţiri […]
Pofta buna!