Supă japoneză cu costiţă afumată

Printeaza

Supă japoneză cu costiţă afumată

Ingrediente:

  • 100 g costiţă afumată
  • 1 1/2 l supă de came sau pasăre
  • 1 1/2 l apă
  • 2 cepe
  • 1/2 linguriţă praf de curry sau boia de ardei
  • 1 lingură făină
  • sare
  • 25 g orez fiert
  • 1 mar
  • 40 g unt

 

Mod de preparare:

Supă japoneză cu costiţă afumată: Costiţa se taie, se sotează cu unt, ceapa tocată şi mărul tăiat felii, apoi se pune boia de ardei.

Făina se fierbe împreună cu supa şi apa circa 20 mi­nute.

Se strecoară bine şi se termină cu orezul fiert şi smantana.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.