Tocăniță de Carne de Struț – o alegere exotică și sănătoasă pentru mesele de familie. Carnea de struț este apreciată pentru conținutul său scăzut de grăsimi și pentru bogăția în proteine și fier. Această rețetă delicioasă combină textura fragedă a cărnii de struț cu aromele bogate ale legumelor și condimentelor, rezultând un preparat gustos și […]
Supa cu lapte de cocos, ciuperci si pui
PrinteazaSupa cu lapte de cocos, ciuperci si pui din: lapte de cocos, supă de pui, piept de pui, ciuperci, lemongrass, ghimbir, porumb, zeamă de lămâie, sos peşte, ardei iuţi, piper.
Ingrediente:
- 800 ml lapte de cocos
- 450 ml supă de pui
- 400 g piept de pui
- 200 g ciuperci proaspete
- 3 tulpini de lemongrass
- 1 bucată ghimbir de 5 cm
- 100 g porumb conservat
- 4 linguri zeamă de lămâie
- 3 linguri sos peşte
- 2 ardei iuţi
- piper
Mod de preparare:
Supa cu lapte de cocos, ciuperci si pui: amestecă supa de pui cu laptele de cocos, se dă în clocot, apoi se trece focul la mic. Se curăţă lemongrass-ul, puţin strivit şi ghimbirul, tăiat felii.
pun în supă şi se fierb, la foc mic, aproximativ zece minute. strecoară supa. Se curăţă şi se taie ciupercile felii. Pieptul de pui se taie fâşii şi porumbul se taie în două.
Se pun în supa strecurată şi se mai lasă la fiert încă zece minute. adaugă sosul de peşte şi se mai fierbe timp de un minut. Se i-a vasul de pe foc şi se adaugă zeama de lămâie.
Pofta buna!
Tacos vegetarian cu legume și guacamole
Tacos vegetarian cu legume și guacamole – o opțiune delicioasă și sănătoasă pentru oricine dorește să savureze un preparat plin de arome proaspete și texturi variate. Această rețetă este perfectă pentru o masă rapidă, plină de nutrienți și fără carne, dar care nu face compromisuri în ceea ce privește gustul. Tacos-ul a devenit un simbol […]