Supa cu lapte de cocos, pui si porumb

Printeaza

Supa cu lapte de cocos, pui si porumb

Ingrediente:

  • 800 ml lapte de cocos
  • 450 ml supa de pui
  • 400 g piept de pui
  • 200 g ciuperci proaspete
  • 3 tulpini de lemongrass
  • 1 bucata ghimbir 5 cm
  • 100 g porumb conserva
  • 4 linguri zeama de lamaie
  • 3 linguri sos peste
  • 2 ardei iuti
  • piper

Mod de preparare:

Supa cu lapte de cocos, pui si porumb: Se amesteca supa de pui cu laptele de cocos, se da in clocot, apoi se da focul la mic. Se curata lemongrassul si ghimbirul.

Lemongrassul se striveste putin, iar ghimbirul se taie felii. Se pun in supa si se fierb la foc mic 10 min. Se strecoara supa.

Se curata si se taie ciupercile felii.Pieptul de pui se taie fasii, porumbul se taie in doua. Se pun in supa strecurata si se mai lasa la fiert 10 min pana sunt gata.

Se adauga sosul de peste si se mai fierbe 1 min. Se i-a de pe foc si se pune zeama de lamaie.Se serveste fierbinte.

Optional se pot pune cateva frunze de lamaie verde rupte in doua.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.