Supa de legume cu andive

Printeaza

Supa de legume cu andive din: spanac, praz, ceapa, paste, andive, morcovi, marar, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1/2 kg spanac
  • 2 fire de praz
  • 5-6 fire de ceapă verde
  • 1 ceaşcă de paste făinoase (pentru supă)
  • 2 andive
  • 2 morcovi
  • puţin mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli şi tai mărunt spanacul, andivele şi prazul. Le pui la foc, într-o cratiţă fără apă, până se înmoaie.

După ce au scăzut, adaugi ceapa şi morcovii tăiate mărunt.

Torni în cratiţă apă, condimentezi conţinutul cu sare şi piper şi laşi la fiert pentru 10-15 minute.

După aceea, pui pastele făinoase şi laşi să fiarbă totul încă 20 de minute.

La sfârşit, presari mărarul.

 

Supa de legume cu andive

Supa_de_legume_cu_andive

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte buna supa de legume cu andive

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.