Supa de legume cu andive
PrinteazaSupa de legume cu andive din: spanac, praz, ceapa, paste, andive, morcovi, marar, sare, piper.
Ingrediente:
- 1/2 kg spanac
- 2 fire de praz
- 5-6 fire de ceapă verde
- 1 ceaşcă de paste făinoase (pentru supă)
- 2 andive
- 2 morcovi
- puţin mărar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli şi tai mărunt spanacul, andivele şi prazul. Le pui la foc, într-o cratiţă fără apă, până se înmoaie.
După ce au scăzut, adaugi ceapa şi morcovii tăiate mărunt.
Torni în cratiţă apă, condimentezi conţinutul cu sare şi piper şi laşi la fiert pentru 10-15 minute.
După aceea, pui pastele făinoase şi laşi să fiarbă totul încă 20 de minute.
La sfârşit, presari mărarul.
Supa de legume cu andive
Pofta buna!
Foarte buna supa de legume cu andive