Remedii Naturiste cu Miere de Rapiță – ă este obținuta din nectarul florilor de rapiță, cunoscută pentru culoarea sa deschisă, textura fină și gustul delicat. Aceasta miere este apreciată nu doar pentru savoarea sa, ci și pentru multiplele beneficii pe care le aduce sănătății. Mierea de rapiță este bogată în vitamine, minerale și antioxidanți, ceea […]
Supa de legume cu costita afumata
PrinteazaSupa de legume cu costita afumata din: morcovi, rădăcină de pătrunjel, ceapă verde, cartofi, dovlecei, fasole verde, roşii decojite în suc de roşii, costiţă afumată, ulei, pătrunjel verde, sare, lamaie.
Ingrediente:
- 3 morcovi
- 1 rădăcină de pătrunjel
- 1 legătură ceapă verde
- 3 cartofi
- 2 dovlecei
- 1 ceaşcă fasole verde
- 250 g roşii decojite în suc de roşii
- 4 felii costiţă afumată
- 2 linguri ulei
- 1 legătură pătrunjel verde
- sare
- 1 lămâie
Mod de preparare:
Supa de legume cu costita afumata: Toate legumele le cureţi şi le speli. Morcovii, pătrunjelul şi ceapa le toci şi le pui la fiert într-o oală cu 2 litri de apă şi un praf de sare.
Laşi să fiarbă 15-20 de minute şi după aceea adaugi fasolea verde şi cartofii tăiaţi în cubuleţe.
Spumezi, acoperi oala cu un capac şi le fierbi la foc mic jumătate de oră. între timp, tai costiţa cubuleţe şi o prăjeşti.
O adaugi apoi în supă, puii dovleceii tăiaţi rondele şi, după 10 minute, poţi pune roşiile tăiate cubuleţe şi sucul de, roşii.
Potriveşti la gust de sare şi mai fierbi la foc mic doar 5 minute.
Supa o serveşti acrită cu zeamă de lămâie şi ornată cu pătrunjel verde tocat.
Pofta buna!
Remedii Naturiste cu Miere de Rapiță