Supa de legume cu fidea si verdeata

Printeaza

O reteta delicioasa de supa cu: cartofi, morcov, telina, dovlecel, ardei gras, broccoli, ceapa verde, radacina de patrunjel, patrunjel, unt, fidea, sare.

Ingrediente:Supa_de_legume_cu_fidea_si_verdeata

  • 2-3 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ţelină
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 1/2 broccoli
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 2 linguri cu unt
  • o mână de fidea
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie ceapa mărunt şi pune-o la fiert în apă cu un praf de sare sau cu un cub concentrat de legume.

Adaugă rădăcina de pătrunjel şi mor­covul tăiate mărunt, apoi ţelina şi cartofii cuburi.

Când legumele sunt aproape fierte, pune fideaua, dovlecelul curăţat şi tăiat cuburi mai mari pentru a nu se sfărâma la fiert, broccoli rupt în bu­cheţele şi ardeiul tăiat mărunt.

Potriveşte gustul de sare şi, înainte de a opri focul, pune untul sau două linguri cu ulei. Aromatizează cu pă­trunjelul tocat fin.

Supa de legume cu fidea si verdeata

Supa_de_legume_cu_fidea_si_verdeata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.