Supa de legume cu fidea si verdeata
PrinteazaO reteta delicioasa de supa cu: cartofi, morcov, telina, dovlecel, ardei gras, broccoli, ceapa verde, radacina de patrunjel, patrunjel, unt, fidea, sare.
- 2-3 cartofi
- 1 morcov
- 1 ţelină
- 1 dovlecel
- 1 ardei gras
- 1/2 broccoli
- 1 legătură de ceapă verde
- 1 rădăcină de pătrunjel
- 1 legătură de pătrunjel
- 2 linguri cu unt
- o mână de fidea
- sare
Mod de preparare:
Taie ceapa mărunt şi pune-o la fiert în apă cu un praf de sare sau cu un cub concentrat de legume.
Adaugă rădăcina de pătrunjel şi morcovul tăiate mărunt, apoi ţelina şi cartofii cuburi.
Când legumele sunt aproape fierte, pune fideaua, dovlecelul curăţat şi tăiat cuburi mai mari pentru a nu se sfărâma la fiert, broccoli rupt în bucheţele şi ardeiul tăiat mărunt.
Potriveşte gustul de sare şi, înainte de a opri focul, pune untul sau două linguri cu ulei. Aromatizează cu pătrunjelul tocat fin.
Supa de legume cu fidea si verdeata
Pofta buna!