Supa de legume cu galuste de cascaval

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de supa de legume cu galuste de cascaval din: unt, cascaval, ou, faina, sare, piper, ardei grasi, vanata, ceapa, ulei, curry, supa, sare si piper.

Ingrediente:Supa de legume cu galuste de cascaval

galuste:

  • 60 g unt rece
  • 100 g cascaval ras
  • 1 ou
  • circa 75 g faina
  • sare
  • piper

supa:

  • 2 ardei grasi rosii
  • 2 ardei grasi galbeni
  • 1 vanata
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 lingurita curry
  • 1 l supa
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pentru galuste se framanta un aluat din unt, cascaval, oua si faina.

Aluatul trebuie sa fie usor modelabil (ecentual se mai adauga faina).

Se sareaza si se pipereaza, apoi se infasoara in folie trnsparenta si se da la frigider circa 1 ora.

In final se scot portii de aluat de dimensiunea unei nuci si se modeleaza din ele.

Se pregatesc legumele pentru supa. Ardeii grasi si vinetele se taie cuburi. Se curata si se toaca ceapa.

Toate legumele se calesc in ulei 2-3 minute. Se adauga praful de curry si se stinge cu supa.

Se lasa sa fiarba la foc moale circa 2-3 minute, apoi se aseaza galustele si se mai lasa sa fiarba circa 10 minute.

Se sareaza, se pipereaza si se aseaza in farfurii de supa.

Eventual se orneaza cu oregano.

Supa de legume cu galuste de cascaval

Supa de legume cu galuste de cascaval

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Găluşte cu legume

Supă de legume cu găluşte gustoase

Supă de legume cu găluşte gustoase din: chifla, smantana, unt, sunca, ceapa, ou, sare, piper, nucsoara, pesmet, morcov, ceapa verde, unt, fasole verde, supa de legume, sare, piper. Ingrediente: galuste: 1 chifla veche de-o zi 3 linguri smantana de gatit 1 lingrua unt 150 g sunca 2 linguri ceapa tocata 1 ou sare piper 1 […]

Supa de legume cu galuste de cas

Supa de vita cu legume si galuste

Supa de vita cu legume si galuste din: rasol de vita, ceapa, morcov, telina, pastarnac, oua, gris, sare, piper. Ingrediente: 1 ½ kg de rasol cu os cu măduvă 2 cepe 2 morcov 1 țelină 1 păstârnac 2 ouă 3-4 linguri de griș sare piper   Mod de prepaare: Se curăță și se spală legumele. […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.