Supa de legume cu paste

Printeaza

Supa de legume cu paste din: gulie, ceapa, ulei, dovlecel, morcov, cartofi, patrunjel, fidea, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1 gulie
  • 2 cepe
  • 3 linguri ulei
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov mai mare
  • 2 cartofi
  • 1 radacina patrunjel
  • 250 g fidea
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi legumele, spălaţi-le şi tăiaţi-le în cubuleţe. Puneţi-le la fiert, mai puţin ceapa, în 4 litri de apă.

Ceapa tocată mărunt căliţi-o în ulei, apoi puneţi-o în oala cu legume.

Fierbeţi supa 30 de minute, după care adău­gaţi fideaua şi potriviţi de sare şi piper.

Lăsaţi să fiarbă până când legumele sunt moi, iar la final puneţi pătrunjelul tocat mărunt şi mai lăsaţi să dea în 2-3 clocote.

Supa de legume cu paste

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.