Supa de legume cu paste
PrinteazaSupa de legume cu paste din: gulie, ceapa, ulei, dovlecel, morcov, cartofi, patrunjel, fidea, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 gulie
- 2 cepe
- 3 linguri ulei
- 1 dovlecel
- 1 morcov mai mare
- 2 cartofi
- 1 radacina patrunjel
- 250 g fidea
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi legumele, spălaţi-le şi tăiaţi-le în cubuleţe. Puneţi-le la fiert, mai puţin ceapa, în 4 litri de apă.
Ceapa tocată mărunt căliţi-o în ulei, apoi puneţi-o în oala cu legume.
Fierbeţi supa 30 de minute, după care adăugaţi fideaua şi potriviţi de sare şi piper.
Lăsaţi să fiarbă până când legumele sunt moi, iar la final puneţi pătrunjelul tocat mărunt şi mai lăsaţi să dea în 2-3 clocote.
Supa de legume cu paste
Pofta buna!