Supa de mazare cu rasol de porc din: mazare, rasol de porc, morcov, ceapa, telina, usturoi, foi de dafin, sare, piper, supa de pui, apa. Ingrediente: 1/2 kg mazare 1 rasol de porc 1 morcov, ras 1 ceapa, cuburi 2 tulpini de telina cu frunze ,cuburi 2 catei de usturoi, tocat foi de dafin 1 […]
Supa de legume cu piept de porc
PrinteazaSupa de legume cu piept de porc din: paste fainoase, fasole, sfecla rosie, piept de porc afumat, varza creata, varza rosie, rosii, praz, morcovi, ceapa, telina, usturoi, ulei de masline, sare, piper si busuioc.
- 300 g paste făinoase de format mic
- 250-300 g fasole proaspătă
- 150 g sfeclă roşie
- 1 felie de piept de porc, afumat
- 1/2 varză creaţă
- 1/2 varză roşie
- 3 roşii
- 2 fire de praz
- 2 morcovi
- 1 ceapă
- 1 felie de ţelină
- 1 căţel de usturoi mare
- ulei de măsline
- sare
- piper
- busuioc
Mod de preparare:
Fierbeţi fasolea în apă cu sare şi strecuraţi-o. Păstraţi apa în care a fiert şi jumătate din fasole pasaţi-o.
Intr-o ceşcuţă de ulei pus în tigaie căliţi un minut usturoiul, ţelina, ceapa, morcovii, busuiocul şi pieptul de porc tăiat în cuburi mici.
Tot aici, adăugaţi legumele tăiate mărunt, fasolea (cea pasată şi cea întreagă) şi lichidul în care fasolea a fiert.
Mai adăugaţi apă fierbinte, sare şi piper după qust şi mai lăsaţi vasul pe foc mic încă jumătate de oră.
Adăugaţi pastele făinoase fierte separat, sau dacă preferaţi, serviţi supa de legume cu crutoane de pâine prăjită.
Pofta buna!
poate iti place si:
Supa de fasole cu ciolan de porc
Supa de fasole cu ciolan de porc din: ulei de masline, ceapa, morcovi, telina, usturoi, rozmarin, fasole uscata, spanac, ciolan de porc, supa de pui, rosii, paste, sare, piper, parmezan. Ingrediente: 2 linguri ulei de măsline 1/2 ceapa, cuburi 2 morcovi, cuburi 1 tulpină de țelină, cuburi 5 catei de usturoi, feliat 2 fire rozmarin […]
Pofta buna!