Supa de legume cu sos pesto

Printeaza

Supa de legume cu sos pesto din: ulei de masline, ceapa, morcov, telina, zahar, otet, pasta de rosii, rosii tocate, supa de legume, orez, patrunjel, sos pesto.

Ingrediente:

  • 2 lingurite ulei de masline
  • 1 ceapa, tocata
  • 1 morcov, tocat
  • 1 tulpina de telina, tocata
  • 1 lingura de zahar
  • 2 linguri de otet (alb, rosu sau balsamic)
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 conserva de 400g de rosii tocate
  • 1 l supa de legume
  • 140g de orez
  • 4 lingurite de frunze de patrunjel, tocat
  • sos pesto, pentru servit

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul intr-o cratita mare si pune in ea ceapa, morcovul si telina, apoi caleste-le la foc mic pana se inmoaie.

Adauga zaharul si otetul, mai lasa totul pe foc 1 minut, apoi incorporeaza pasta de rosii.

Adauga rosiile tocate, supa de legume si orezul, apoi acopera cratita si lasa supa sa fiarba 10 minute.

Chiar inainte de a o servi, presara deasupra patrunjelul tocat si asezoneaz-o, dupa gust.

Imparte supa in boluri si completeaz-o cu putin pesto, apoi serveste.

 

Supa de legume cu sos pesto

Supa_de_legume_cu_sos_pesto

Pofta buna!

 

 

Inghetată de casă cu ciocolată și vanilie

Inghetată de casă cu ciocolată și vanilie din: smantana, lapte, zahar, extract de vanilie, galbenusuri de ou.   Ingrediente: 500 ml smântână lichidă 250 ml lapte 200 g zahăr 1 linguriță de extract de vanilie 4 gălbenușuri de ou   Mod de preparare: Într-un vas mare, combinați 500 ml smântână lichidă și 250 ml lapte. […]

Frittata cu anghinare

Frittata cu anghinare din: unt, inimi de anghinare, ceapa, usturoi, oua, prmezan, branza. Ingrediente: 2 linguri unt 1 conserva inimi de anghinare, scurse 1 ceapa mica, feliata 1 catel usturoi 8 oua batute 40 gr parmezan ras 180 gr branza gruyere rasa     Mod de preparare: Intr-o tigaie mare topiti untul si sotati anghinarele, […]

 

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. n-am pus niciodata sos pesto in supa de legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.