Inghetată de casă cu ciocolată și vanilie din: smantana, lapte, zahar, extract de vanilie, galbenusuri de ou. Ingrediente: 500 ml smântână lichidă 250 ml lapte 200 g zahăr 1 linguriță de extract de vanilie 4 gălbenușuri de ou Mod de preparare: Într-un vas mare, combinați 500 ml smântână lichidă și 250 ml lapte. […]
Supa de legume cu sos pesto
PrinteazaSupa de legume cu sos pesto din: ulei de masline, ceapa, morcov, telina, zahar, otet, pasta de rosii, rosii tocate, supa de legume, orez, patrunjel, sos pesto.
Ingrediente:
- 2 lingurite ulei de masline
- 1 ceapa, tocata
- 1 morcov, tocat
- 1 tulpina de telina, tocata
- 1 lingura de zahar
- 2 linguri de otet (alb, rosu sau balsamic)
- 1 lingura pasta de rosii
- 1 conserva de 400g de rosii tocate
- 1 l supa de legume
- 140g de orez
- 4 lingurite de frunze de patrunjel, tocat
- sos pesto, pentru servit
Mod de preparare:
Incinge uleiul intr-o cratita mare si pune in ea ceapa, morcovul si telina, apoi caleste-le la foc mic pana se inmoaie.
Adauga zaharul si otetul, mai lasa totul pe foc 1 minut, apoi incorporeaza pasta de rosii.
Adauga rosiile tocate, supa de legume si orezul, apoi acopera cratita si lasa supa sa fiarba 10 minute.
Chiar inainte de a o servi, presara deasupra patrunjelul tocat si asezoneaz-o, dupa gust.
Imparte supa in boluri si completeaz-o cu putin pesto, apoi serveste.
Supa de legume cu sos pesto
Pofta buna!
Frittata cu anghinare din: unt, inimi de anghinare, ceapa, usturoi, oua, prmezan, branza. Ingrediente: 2 linguri unt 1 conserva inimi de anghinare, scurse 1 ceapa mica, feliata 1 catel usturoi 8 oua batute 40 gr parmezan ras 180 gr branza gruyere rasa Mod de preparare: Intr-o tigaie mare topiti untul si sotati anghinarele, […]
n-am pus niciodata sos pesto in supa de legume