Tocăniță de praz cu piept de pui din: praz, piept de pui, usturoi, ceapa, ardei, rosie, ulei de masline, supa de pui, sare, piper, oregano. Ingrediente: 2 fire de praz mari, curățate și tăiate în rondele subțiri 2 bucati de piept de pui mari, tăiate în cuburi 2 căței de usturoi, tocați mărunt 1 […]
Supa de legume cu sos de soia
PrinteazaSupa de legume cu sos de soia din: ghimbir, usturoi, ceapa, ardei iute, morcov, varza, fasole, sos de soia, otet, sare, piper, zahar, ulei, malai, apa.
Ingrediente:
- 1 lingura ghimbir
- 1 lingura usturoi
- 2 lingurite ceapa
- 2 lingurite ardei iute
- 1 lingura morcov
- 2 linguri varza
- 1 lingura fasole
- 1 lingurita sos de soia
- 2 lingurite oțet
- sare si piper
- 1 lingurita zahăr
- 2 linguri ulei
- 3 linguri malai
- 4 cani apa
- 1 cana tofu
Mod de preparare:
Supa de legume cu sos de soia: taie toate legumele foarte subtiri. Se incălzește usturoiul cu ulei și se înmoaie, apoi se adauga ghimbir.
amestecă câteva secunde. adauga ceapa si se prajeste cateva minute, apoi adaugati ardei, varză și morcov.
Gatiti la foc mediu timp de 1-2 minute.
Aăugați fasolea și gătiți încă 60 de secunde. Adăugați 4 cești de apă, oțet, piper și sos de soia. Lăsați să fiarbă. Se dizolvă făina de porumb în 4 linguri de apă si se incorporeaza in supa, impreuna cu tofu.
Amestecati si gatiti timp de 3-4 minute. Adăugați zahăr și sare. Gatiti pentru cateva secunde.
Opriți focul si serviti.
Pofta buna!
Tocăniță de praz cu piept de pui