Supa de legume cu verdeata si fidea

Printeaza

Supa de legume cu verdeata si fidea din: morcovi, cartof, patrunjel, dovlecel, conopida, verdeata, fidea.

Ingrediente:

  • 3-4 felii morcovi
  • 3-4 felii pătrunjel
  • 1 cartof
  • 1 dovlecel mic
  • 1 foaie de varză
  • 1 conopidă mică
  • verdeaţă
  • 1 lingură fidea

 

Mod de preparare Supa de legume cu verdeata si fidea:

Legumele curăţate şi spălate se fierb în circa 400 ml apă, apoi se strecoară.

In zeama obţinută se fierbe fideaua 10-15 minute.

Se serveşte cu verdeaţă dea­supra.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.