Supă de limbă de porc

Printeaza

Supă de limbă de porc din: limba de porc, morcovi, praz, patrunjel, pastarnac, rosii, piper, sare, marar, orez.

 

Ingrediente:Supa de limba de porc

  • 500 g limbă de porc
  • 2 morcovi
  • 2 fire praz
  • 1 ceapă
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 păstârnac
  • 2-3 roşii din conservă
  • piper
  • sare
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură mărar
  • 2 linguri orez

 

Mod de preparare:

Speli limba în mai multe ape, o freci cu mălai, o treci sub un jet de apă rece şi o pui la fiert în apă clocotită.

După 25 de minute scoţi carnea, îi înlături pieliţa, o treci sub un jet de apă rece şi o pui la fiert cu 3 l de apă fierbinte.

Ai grijă să iei spuma ori de câte ori se formează.

Cureţi apoi morcovii, ceapa, prazul, rădăci­na de pătrunjel şi păstârnac, le tai în patru fără să desprinzi bucăţile şi le adaugi în oală când carnea e pe jumătate fiartă.

Potriveşti gustul de sare, acoperi oala cu un capac şi laşi să fiarbă.

Tai şi roşiile bucăţele, le pui în supă o dată cu boabele de piper, după ce legumele s-au înmuiat, şi mai laşi supa pe foc 10 minute.

Separat, fierbi orezul cu 1 cană de apă şi un praf de sare.

După ce au fiert toate, scoţi carnea pe o farfurie şi strecori zeama.

Tai apoi carnea felioare pe care le adaugi în supă, pui şi orezul fiert şi presari verdeaţa tocată.

Supă de limbă de porc

Supa de limba de porc

Poftă bună!

 

Incoming search terms:

  • supa de limba de porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.